Integrera Salesforce CRM med Alfresco

Jag vill tipsa om den utmärkta integrationen till Alfresco som finns på Salesfoce AppExchange.

Dokumenthantering för säljorganisationer
De flesta företag använder CRM-system som Salesforce för att ge säljarna ett bra systemstöd. Säljaktiviteter ger snabbt upphov till ett stort antal dokument. Det kan vara produktblad, prislistor, offertförfrågningar, offerter, avtal mm. Det är viktigt att ha kontroll på alla dokument. Versionsuppdateringar blir snabbt ett problem. Säker arkivering är ett annat viktigt område. Man vill helst inte ladda upp dokument i CRM-systemet. Dokumentorginal ska ligga i ett ECM-system som Alfresco. För att vara effektiva vill naturligtvis säljarna jobba så mycket som möjligt i CRM-systemet och inte behöva ladda upp och ner dokument mellan CRM och ECM system.

Alfresco Connector for Salesforce
En integration kan spara mycket tid. Just för dokumenthanteringen finns det som sagt en gratis app till Salesfoce. Med connectorn kan dokument hämtas och sparas i Alfresco utan att lämna Salesfoce. Det går att koppla dokument till objekt i Salesforce som Leads mm. Via Alfresco går det enkelt att samarbeta med externa parter kring dokument som t.ex. ett avtal. Något som inte går i Salesforce enbart.

Vi på Avantec hjälper gärna till att konfigurera och hjälpa dig igång med den.

Mer information finns här: https://appexchange.salesforce.com/listingDetail?listingId=a0N3000000B34XIEAZ
Screen Shot Alfresco Salesfoce connector

Integrera med affärssystem via Mule Cloud
För ytterligare integration, såsom kundregister mm rekommenderar jag Mule och då framförallt deras Mule Cloud-lösning. Kontakta mig för mer information.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *